Skolbesöket avklarat =)

Yes, jag fick faktiskt med Lucas till skolan och han va med hela tiden dock i mitt knä och vägrade prata eller leka med någon annan men vad gör det, han va med!!!!
Dock får jag lätt panik över miljön, saker som hänger överalllt, barn som är överallt, på rasten slåss och sparkar 2 småkillar varandra och ingen ingriper ( jo en förälder till Lucas dagiskompis ryter ifrån, vart personalen är vete tusan)....
Skolan skulle hört av sig om ett förberedande möte, jag lusläser västbusprotokollet innan jag mailar rektorn som blixtsnabbt återkommer med ett mail där hon ber så mycket om ursäkt för att de missat att höra av sig. Jaaa det känns ju stabilt och bra, eller inte!!!
Jag och Lucas spanar in klassrummet medans de andra barnen fortfarande är ute på rast. Han fastnar vid ett flipperspel som han sen leker med tills fröken kräver att han ska ställa in det "om det går", tack för den förberedningen, tur att tigermamman va beredd och redan hade ställt timstocken och nej jag tog INTE bort spelet före den larmade.
Oj vad jag kommer få onda ögat innan denna inskolning är klar, känner det i hela kroppen att jag kommer bli en urjobbig förälder men ja det är ajg så gärna för min prins skull för kan inte jag stå upp för hans behov vem kan det då!!?!
En helt utslagen liten kille va supernöjd när vi äntligen kunde åka hem, han kröp direkt ner i sin saccosäck med padda och stängde dörren, där blev han kvar ett antal timmar innan han kunde komma ut.
Specialpedagogen återkopplade redan idag och ska försöka fixa till ett möte så vi kan komma och hälsa på läraren och kolla in skolan i lugn och ro men jag inser redan nu att jag och Tobias kommer tillbringa en stor del av hösten i......förskoleklass!!!!