Hektiskt men roligt =)

Nu är jag mitt upp i min praktik och det va längesen jag var så trött men så roligt det är. Jag har lyxen att hamna i en helt underbar 1:a klass och tiden går alldeles för fort. Samtidigt kommer hela tiden nya renoveringsprojekt i vårt hus och det är sällan en lugn stund. Döm om min förvåning när min senaste examina kom tillbaka med betyget VG!!!!! Va vilket skämt trodde helt klart jag skulle få komplettera då jag hade svårt att ens få den färdig i tid eftersom Lucas lyckades få vattenkoppor precis lagom till min första praktikvecka. Stolt som en tupp vart jag iaf igår när jag till slut vågade öppna mailet med tentan =)
Lucas hjälpte så gärna till med att tvätta altanen, lycka att få leka med högtryckstvätten. Sara har skapat helt fantastiska alster på skaparverkstaden, dessa alster tror jag inte att jag lägger upp förrän vernissaget har varit =)
Nu är det snart påsk och tiden rusar iväg, här planeras Emmas konfirmation, kalas för Lucas o Sara och min examen men först hoppas vi återställa huset så det ens går att ta hem folk. Med tanke på att jag just nu är på,praktik dagtid, jobbar nätter o helger så måste jag erkänna att städhjälp vore nästan värt att anlita ;)