Nu händer det grejer!!!!!

I detta hus är det som vanligt, lite upponer mest hela tiden. Tårar och skratt avlöser varann, lite bra saker händer o lite mindre bra saker precis som vanligt.
Nu har vi fått besked att vi får bilstöd för att kunna köpa en ny bil och anpassa den efter Lucas, väldigt roligt att något gett ett positivt utslag. Assistansen blev dock nej från kommunen igen och en överklagan skrev jag ihop i rena förbannelsen så nu gör vi en vända till!!!!
Lucas har haft en riktigt taskig period och den visar sig mest på dagis denna gången, undrar vad det är som gör honom så stressad och arg....
Det märks hemma med att det inte är riktigt som det ska vara och idag fick vi begrava en ipad som prinsen stampade på :(
Positivt är iaf hur bra han reagerar på både timstock och bilder, jag fuskar och ligger loite före det hab sagt men det fungerar fint för Lucas så jag tror knappast det gör någon skada.
Skulle behöva dem där assistenten till honom NUUUUUU, helst igår, men inser att det kommer nog inte att hända så bara att ta nya tag. Vi står ju inför lite roligheter iaf, Emmas konfirmation e snart på intågande och denna mamman måste ta sig tid och fixa den där perfekta tårtan, lite nattjobb lär det bli.
Och idag är det 1:a Maj, alltså betyder det 18dgr kvar i skolan för min del, hjälp!!!! Nu går det bannemig fort.
Jobberbjudande ska lämnas besked på imorgon, lite pirrigt men så roligt :)
Och en massa fixande med huset, jaja aldrig får vi tråkigt iaf min kära make och jag, nu ska vi se om vi kanske kan lyckas få till lite semester ihop i år UTAN att jobba denna gången.