Tillbaka till vardagen

Sommaren har flutit fram oväntat smidigt, lilleman har njutit av att vara hemma och inga direkta måsten eller krav. Nu är det åter till vanliga rutiner igen :(
Idag va det åter dax för förskola, 1fjuttig vecka har vi på oss att komma tillbaka till rutiner sen startar mitt nya jobb och allt kommer att ändras. Innan har vi varit 2 som hjälps åt på morgonen nu kommer maken bli själv med barnen på morgnarna.
Lucas ville absolut inte till dagis idag, inget passade, inte åka bilen, inte gå, inte bli buren till slut hamnade han på makens axlar och de gick till dagis. 
Inget lugn och timid lämning idag inte hoppas nu bara att han lugnar ner sig och kommer till ro. 
Ljuva semester alldeles för kort som vanligt, nu är det jobbdax och sitter även och inväntar att Bup ska ringa upp då Nathas mediciner inte funkar alls tyvärr :(
Avslutar med att ytterligare en gång påpeka att Expressens ledare har så fel, vårdbidraget borde vara högre så föräldrar hade råd att vara mer hemma. Då hade iaf jag jobbat mindre och varit mer hemma med mina barn. Nu kostar barnen mer då det behövs extra insatser i skola och förskola. 50% hade vart drömmen att kunna jobba och även ha råd att leva!