Söndagsnöje, fullt ös

Började dagen med bowling i Vänersborg med Attention, super många anmälda så det va mer än fullt ett tag. Jobbigt för Lucas med alla människor och discoljus som tog lång tid att vänja sig med, under pappas jacka va det mörkt och tryggt iaf!
Extra roligt va att vi fick med oss både Emma och Natha , inte så ofta tonåringarna vill hänga med, eller är vakna så här tidigt på dagen =)
Bra början på lovet iaf, detta lov är rätt coola, Ida & Sara är hos sin mamma och Liam är hos faster så därför passar det extra bra med husrenovering och hemmafix.
 
Inte alltid så lätt att få dessa töser på bild inte, iaf inte framifrån...;)
Till slut valde iaf Lucas att komma fram och ville prova bowla, typiskt nog va det nästan slut och lyckan va kortvarig
En inte alltför lång stund efter detta så låg jag och Lucas i en hög på golvet för att han inte skulle demolera hela bowlinghallen när han insåg att vi skulle åka. Till slut fick Tobias vackert bära ut en vilt sparkande,sprattlande vansinnig unge. Många slag hann han sikta in på pappas huvud och otaliga hårdragningar tills de slut fick sätta sig på marken ute för att försöka parera slag och sparkar. En supertrött, rödgråten Lucas gick till slut med på att tröstas och sätta sig i bilen.
Chanstagnng på gott och ont så valde vi att åka till Överby för att äta, tack och lov så hade vi vagnen i bilen och den ville Lucas gärna sitta i och spela på Emmas mobil så vi övriga kunde äta goda grillspett i lugn och ro =)
Lite shopping på Junkyard hann vi oxå med och då va prinsen på sitt soligaste humör igen. Fattigast blev jag som hittade mest (som vanligt)
Väl hemma börjar förvandlingen av vårt barbord, snart ser vi om det kommer bli så coolt som jag hoppas på.
Nu ska jag googla runt lite och se om jag kan hitta en champangehink från Moet & Chandon, en vit vill jag ha och helst inte för en förmögenhet....hmmm