Nya utmaningar, ny framtid kanske??

I detta hus är det sällan en lugn stund eller tid för lugn och ro, nya utmaningar väntar oftast runt hörnet. Idag är en stor dag, idag slog portarna upp för det asylboende vi byggt under höstern o vintern....Typiskt att jag är mitt uppe i LIA och inte kunde vara med vid uppstarten, känns riktigt trist men min utbildning är i slutskedet nu och får gå först. Känns helt sinnesjukt att om lite mer än 1 månad tar jag examen...vad hände liksom, vart tog tiden vägen?
Har haft mycket funderingar på vad jag ska göra med mitt liv och hur jag ska göra med jobb efter utbildningen. Sökte några tjänster och ska på 2 intervjuer inom kort!!! jag som trodde jag skulle bli bortgallrad direkt, känns helt sinnessjukt och lagom nervöst. Jag som inte vart på en anställningsintervju sedan hmm 1999 va det visst sist haha, kan bli intressant. Framtiden känns ljus iaf på jobbfronten, hemma har det vart destå rörigare med lite av varje. Lucas har en riktigt taskig period av någon anledning och det sätter sina spår. Idag var det iaf möte med habiliteringen och de fixar bildstöd och timstock inom kort iaf, kanske han lugnar sig med en övertydlig struktur på dagen.
Nu njuter jag i varje fall av friden som lagt sig i huset, alla ungar i säng och kaffet smakar extra gott efter en låååååång dag.