En olycka kommer sällan ensam

Maken har vart och jobbat hela helgen och att vara hemma själv med barnen 4dagar funkar men är inte optimalt direkt, så skönt att det närmade sig måndag, tillbaka till rutiner och maken på hemgång.
Det blir sällan som vi hade tänkt oss i denna familjen....Maken blir fast på motorvägen med våran bil som rasar,jag får ett sms från Emma som vill bli hämtad för hon har ramlat o skadat sig på gympan.
Maken får till slut bärgning och hyrbil och anländer hem åtskilliga timmar senare än beräknat och vår bil befinner sig nu i....Uppsala!!!! 
Jag får en "trevlig" kväll på jourcentralen med Emma som blir lindad och får ett par kryckor i näven.
Måndagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men skönt är det att maken är hemma igen iaf och en snygg hyrbil kom han iaf hem med =)
Idag väntar röntgen för Emma för att utesluta spricka i foten sen hoppas jag kunna fixa skolskjuts åt henne resten av veckan, kryckor och buss till skolan  kommer bli problem annars skulle jag tro, några samtal till försäkringen ska oxå bockas av denna gråa tisdag. Men just nu njuter jag faktiskt av att sitta hemma i lugnet med kaffe och dator medans maken och dotter sover lite till :)